lunes, 3 de enero de 2011

Sopa de fredolics


Ingredients

1/2 kg de fredolics
1 ceba
5 o 6 grans d'all
1 tomàquet
3/4 l de  brou de carn
3 llesques de pa torrat
1 pessic de farigola
1 cullerada de farina
sal
pebre
oli d'oliva
50 g d'ametles torrades

Preparació

Feu un sofregit amb la meitat dels alls, la ceba i el tomàquet sense pell ni llavors, afegiu-hi la farina i remeneu-ho uns 3 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi els fredolics ben nets i una mica trossejats. Deixeu-ho coure fins que sembli que els bolets s'hagin d'assecar, i aleshores aboqueu-hi el brou de carn. Ho deixareu bullir una estona i hi afegireu les llesques de pa torrat perquè s'estovin. Mentrestant, prepareu una picada amb els alls restants, les ametlles, un pessic de sal i la farigola i la incorporeu a l'olla. Amb una batedora acabareu de desfer la picada i les llesques de pa i ho deixareu coure tot junt uns 5 minuts més. Rectifiqueu de sal i de pebre i serviu la copa ben calenta.

Josefina Arumí Vila

No hay comentarios:

Publicar un comentario