sábado, 29 de enero de 2011

Gelat de torró amb xocolata calenta



Ingredients

ü      1 barra de torró de Xixona
ü      ½ litre de crema de llet per muntar o
ü       ½ kg de nata fresca (sense sucre)

Per la cobertura de xocolata

ü      200 g de xocolata negra
ü      100 ml de crema de llet
ü      30 g de mantega


Preparació

1.      Esmicoleu el torró de Xixona amb una forquilla i a poc a poc afegiu-lo la nata muntada, i barregeu-ho tot junt.
2.      Poseu-ho tot en un motllo allargat que haureu folrat prèviament amb paper plastificat transparent, a fi que sigui més fàcil per desemmotllar-lo,tot seguit,poseu el motlle al congelador d’un dia per l’altre.
3.      Per fer la xocolata : Poseu en un cassó el foc la crema de llet i quan estigui calenta ,afegiu-hi la xocolata esmicolada i aneu-ho remenant i per últim poseu-hi la mantega.
4.      Quan el vulgueu servir traieu-lo un quart d’hora abans del congelador per pogué tallar-lo, i torneu-li posar si os en queda.
5.      Serviu el gelat a talls, i la xocolata calenta per damunt,es pot menjar el gelat sol i també amb sucre líquid,el gust de cadascú.

     Josefina Arumi

        Consells

          Si amb aquestes festes os ha quedat alguna barra de torró,poseu-la la nevera i  quan os vingui de gust podeu preparar aquet gelat que com veieu és molt fàcil de fer i molt econòmic.



1 comentario: