sábado, 15 de enero de 2011

Trufes de xocalata

INGREDIENTS  ( per 4 a 6 persones )

375 gr. de xocolata de cobertura
2 cullerades de llet condensada
¼ l de nata
mantega  (1 nou )
conyac ( ½  copa )

PER  DECORAR

cacau en pols o
fideus de xocolata


PREPARACIÓ:

Bulliu la nata i deixeu-la refredar. Afegiu-ho les tres cullerades de llet condensada i barregeu-ho bé.
Trossegeu la xocolata i poseu-la en un cassó al foc, o al microones durant un minut. Retireu i barregeu-ho bé, afegiu-hi la mantega, el conyac i la barreja de nata amb la llet condensada. Bateu bé fins que os quedi una massa compacta. Aboqueu-ho en un bol i deixeu-ho refredar a la nevera ,unes 12 hores.
Una vegada fred amb l’ajut de 2 culleretes , aneu fent boles amb la xocolata arrodonint-les amb els palmells de les mans i arrebosseu-les amb cargolets de xocolata, o cacau en pols, i poseu-les a la nevera . Serviu-les ben fredes.


Josefina Arumí Vila  
Consells

A molts nens no els hi agrada la llet, i les mares buscant les maneres perquè els seus fills la consumeixen .La llet condensada és ensucrada lo que fa que molts nens els hi agradi més.  
La xocolata aporta hidrats de carboni , greixos compte les persones obesos i els qui pateixin malalties cardi vascular..
No en doneu a la nit als nens perquè conté cafeïna que provoquen un efecte excitant.  .

2 comentarios:

  1. Fina, soc la Montse, del civic la creueta, , nena, quina pinta te tot , i el blog esta super be, i les trufes, i el pop, i el porc..... esta tot per llepar-se els dits, et feliçito.

    ResponderEliminar
  2. Hola mama!
    Qué bé, havia perdut la recepta de les estimades trufetes!!!!

    ResponderEliminar