martes, 18 de enero de 2011

Pits de pollastre amb vi de porto

Ingredients  ( per 4 persones )

4 pits de pollastre
4 tallades de pernil dolç
4 tallades de formatge ( Havarti )
1 dl de vi de Porto
200 ml de crema de llet
1 cullerada de farina
formatge ratllat o pa ratllat
4 tomàquets madurs ( per fregir )
oli d’oliva
sal i pebre



Elaboració



Salpebreu els pits de pollastre i obriu-los per la meitat. En una paella amb oli enrossiu-les i poseu-ho en una safata per anar el forn. En cada tall de pollastre poseu-hi a sobre el pernil dolç i el formatge ,procurant que quedi la mateixa mida que la carn, i també partiu els tomàquets per la meitat, salpebreu-ho i fregiu-los i  poseu-los a la safata del pollastre.
Amb el mateix oli de fregir la carn , prèviament colat, afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir i després poseu-hi la crema de llet a poc a poc a temperatura ambient, perquè no es talli, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i ja podeu poseu-ho  sobre el pollastre, amb una mica de pa ratllat o formatge ratllat el gust de cadascú pel damunt. .Amb el forn prèviament calent, poseu-ho la safata el forn 10 minuts, i per últim cinc minuts  a  gratinar.
I per últim ja està a punt de servir.



Josefina Arumí Vila



No hay comentarios:

Publicar un comentario