lunes, 17 de enero de 2011

Pop a la gallega amb patates

Ingredients

1 pop d’uns 2 kg.
1 ceba de Figueres
6 clau d’olor
4 patates monalisa
2 cabeces d’alls
pebre vermell dolç
pebre vermell picant
2 filles de llorer
sal Maldo
oli d’oliva verge


Preparació

1.      Poseu aigua a escalfar en una olla alta .Quan bulli, submergiu-hi el pop tres vegades.
2.      Deixeu-li a continuació, afegiu-hi la ceba amb els claus d’olor, la cabeça d’alls i les fulles de llorer i un raig d’oli d’oliva.
3.      Renteu bé les patates amb pell i poseu-les també a l’olla .Deixeu-ho coure tot junt uns 25 a 30 minuts, quan les patates son cuites el pop també , perquè si no el pop us quedaria dur.
4.      Després deixeu-ho refredar i escorreu-ho.
5.      Per preparar el pop, peleu les patates, talleu-les a rodanxes gruixudes i poseu-les en una safata, talleu les potes del pop al biaix . El poseu pel damunt de la patata i ho tapeu amb paper de film. El poseu al microones durant 10 segons.
6.      Mentrestant barregeu els dos tipus de pebre .Quan ja tenim el pop calent, hi afegim el pebre vermell, cristalls de sal maldo i un bon raig d’oli verge.
7.      I ja està a punt de servi-ho.



Josefina Arumí  Vila




1 comentario: