Ingredients :
200 gr. de sucre
4 fulls de gelatina
½ kg. De nata muntada
Per la gelatina de llimona
200 ml de licor de llimona
1 fulla de gelatina
La pell d’una llimona ratllada
Fulles de menta
Maduixots
Preparació :
Bulliu el suc de la llimona amb el sucre, poseu la gelatina en remull amb l’aigua freda i afegiu-la al líquid calent. Deixeu-ho refredar i afegiu-hi la nata a poc a poc. Engreixeu un motlle, poseu-hi la barreja i deixeu-ho refredar.
Aquesta base es pot acabar de diferents maneres
Això podeu decorar-ho amb rodanxes de llimona confitades.
Per fer-les: Poseu un pot al foc amb 150 gr. d’aigua i 150 gr. de sucre. Agafeu un parell de llimones i les talleu a rodanxes, afegiu-les al pot i deixeu-les bullir una bona estona.
Deixeu-ho refredar, trèieu les rodanxes del aigua, les saqueu una mica amb paper absorbent i un cop la mousse sigui desemmotllada ho decoreu amb elles.
També podeu posar la crema en copes individuals i decorades amb la pela de la llimona ratllada, i amb un maduixot sencer al mig de la copa.
Josefina Arumí
Josefina Arumí Vila
Quimet diu: El postre és perfecte, i va molt bé després de un bon dinar
ResponderEliminar