jueves, 30 de diciembre de 2010

Tronc de Nadal



INGREDIENTS
3 ous
100 g de farina
100 g de sucre
La raspadura d’una  llimona
½ cullerada de llevat Royal

PER LA TRUFA

500 g de nata muntada
100 g de xocolata de cobertura

COBERTURA DE XOCOLATA

150 g. de xocolata
150 g. de crema de llet
50 g. de mantega

PREPARACIÓ PA DE PESIC

Treballeu en un bol els rovells d’ou i el sucre fins que quedi una pasta homogènia, en aquest punt afegiu-hi la farina barrejada amb el llevat fins que quedi tot ben unit. A les hores agregueu-li les clares a punt de neu. Aboqueu la pasta amb un motlle,  que pot ser en una plata de forn amb un paper encerat i a sobre la barreja, deixeu-la coure durant 12 minuts al forn a 180º.

PER LA TRUFA

Munteu la nata, desfeu la xocolata al bany maría i afegiu la xocolata poc a poc a la nata muntada.

COBERTURA DE XOCOLATA

Poseu la crema de llet en un cassó al foc fins que arrenqui el bull. Retirar del foc, incorporeu-hi la xocolata, la mantega i remeneu-ho fins que es fongui.

PRESENTACIÓ

Posarem el pa de pessic en un drap una mica moll perquè eixís puguem enrotllar-lo Farcirem el pa de pessic amb la trufa, l’enrotllarem i el banyarem amb la xocolata.

Josefina Arumí



No hay comentarios:

Publicar un comentario