lunes, 27 de diciembre de 2010

Amanida de formatge de cabra



Ingredients ( per 4 persones )


4 rodanxes de formatge de cabra
4 torrades de pa
1 escarola
½ enciam
1 tomàquet
50 g de pinyons
50 g de panses de  Corint
50g de nous pelades
1 cullerada de vinagre de Módena
oli d’oliva i sal


Preparació




Talleu, renteu i escorreu l’enciam i l’escarola i col·loqueu-ho en un bol, juntament amb el tomàquet tallat a rodanxes.
Poseu les rodanxes de formatge sobre les llesques de pa torrat i gratineu-les al forn; tot seguit afegiu-les al bol de l’amanida.
Saltegeu en una paella amb oli els pinyons les panses i les nous.
Finalment serviu l’amanida en una plata rodona, posant els enciam al mig el tomàquet i les torrades al voltant ,amb el saltat calent per damunt de l’enciam.


Josefina Arumì Vila 

1 comentario: