lunes, 7 de febrero de 2011

Mousse de Xocolata amb galeta cruixent

Ingredients:


¼ de litre de llet.
2 o 3 rovells d’ou.
125 gr. de sucre
1 trosset de vainilla
8 gr. de gelatina ( fulls )
250 gr. de nata
250 gr. de cobertura de xocolata.

Elaboració:

Treballeu el sucre amb els rovells d’ou, un cop ben barrejats aboqueu-hi la llet bullent remenant amb un batedor enèrgicament. Poseu-la al foc i continueu remenant sense parar, traieu-la en el moment que arrenqui el bull. Ja fora del foc continueu remenant-la una estona més. Afegiu-hi la gelatina remullada amb aigua freda i ben escorreguda amb les mans. Seguidament, i afegirem la xocolata, i tot seguit i anirem incorporant la nata progressivament.

En una copa posarem la mousse amb la galeta cruixent i uns encenalls de xocolata.

Josefina Arumí

Nota:

S’hi en lloc de posar-hi la xocolata de cobertura, s’hi posa pel mateix pes de torró de Xixona serà un mus de torró, feu-ho tot igual com està escrita la recepta ,són molt bones les dues el gust de cadascú.

1 comentario:

  1. aquest és un postre de xocolata que està per xupar-se'n els dits

    ResponderEliminar