lunes, 20 de abril de 2020

TORTELL DE PASTA DE FULL DE NATA



Ingredients

2 pastes de full rodones
750 g. de nata per muntar
1 ou
3 o 4 cullerades de sucre
Una mica d’aigua
Sucre fi

Preparació:

Primer muntarem la nata (recordeu que la nata i el pot on la muntem han de estar ben freds). Quan estigui a mig muntar i afegirem el sucre i acabarem de muntar-la. La reservem a la nevera.
Estenem la massa sobre el mateix paper que ve embolicada i amb un plat de postres hi farem un cercle hi traiem la massa del mig i amb la altre massa feu el mateix, aquesta pasta sobrant amb feu galetes.
Amb l’altre massa farem el mateix i desprès les mullerem
Les dues masses por sobre amb un pinzell les pinteu amb aigua
Col·locarem  una massa sobre l’altre iles pintarem amb l’ou batut
Escalfem el forn a 180º
Posem el tortell amb una placa. de forn i l’enfornem durant de 12 a 15 minuts. Hem de mirar que estigui per sobre una mica daurat.
Abaixarem el forn a 160º i posarem a sobre un paper d’alumini perquè no es torri massa durant 10 minuts més.
L’hem de vigilar fins que per els costats estigui daurat per procurant que no es cremi per sota
Quan el traiem del deixarem que es refredi.
Un cop refredat l’obrirem per la meitat i separem en dues parts
Amb una mànega pastissera i una boquilla estriada, farcirem  tot el tortell i el taparem amb l’altre meitat. Desprès i posarem el sucre fi pel damunt.

Josefina Arumí

No hay comentarios:

Publicar un comentario