jueves, 23 de mayo de 2013

MOUSSE DE MADUIXOTS AMB IOGURT


Ingredients per 4 persones

ü    500gr. De maduixots
ü    3 iogurts
ü    200 gr. De galetes María
ü    20 gr de festucs
ü    100 gr de mantega
ü    ½ kg de nata
ü    150 de sucre
ü    5 fulls de gelatina

Preparació:

·       Piquem els festucs pelats i esmicolem les galetes. Ho barregem tot amb la mantega tova. En fem una massa que serà la base del pastís i la posarem amb un cilindre metàl·lic que fa de motlle.

·       Batem la nata a una velocitat mitjana. La nata ha de estar ben freda. I afegim el sucre en pluja. Quan ja ha muntat hi afegirem els iogurts  amb cura que la nata no s’abaixi. I afegim les fulles de gelatina (que prèviament haurem remullat amb aigua freda).

·       Tallem els maduixots a làmines i els disposem sobre la base de les galetes, cobrin les parets del motlle. Amb una mànega pastissera cobrim les galetes amb la mousse de iogurt i a sobre hi posarem  la melmelada de maduixa.

·       Posarem  la mousse unes 6 hores a la nevera.

Per fer la melmelada de maduixots: 100 gr de maduixots 75 gr de sucre, 3 o 4 fulls de gelatina

Es posen els fulls de gelatina en remull amb aigua freda. En un pot es posa al foc els 100 gr de maduixots i els 75 de sucre i per últim s’hi afegeix els full de gelatina amb el pot fora del foc.

Josefina Arumí

No hay comentarios:

Publicar un comentario