jueves, 4 de diciembre de 2014

PATATES AMB FREDOLICS O CAMAGROCS


Ingredients ( Per 4 a persones )
ü 1 kg de patates blanca (canavec )
ü ½ kg de fredolics
ü 4 talls de cansalada del coll
ü 2 grans d’all
ü Oli d’oliva
ü Sal
Preparació.
·        Feu bullir les patates a talls amb aigua freda i una mica de sal. Quan estiguin cuites, les escorreu i les aixafeu ben fines, amanint-les amb oli o mantega un raig de llet i un rovell d’ou i reserveu-ho.
·        En una paella saltegeu els bolets ben nets i quan s’hagin begut tota l’aigua, poseu-hi l’oli i els alls tallats petits, ho  deixeu coure amb  poc foc que quedin els bolets ben cuits i reserveu-ho.
·         Després fregirem la cansalada, quan sigui cuita la treure’m de la paella i amb el suc hi anirem posant les patates i els fredolics , perquè agafin tot el gust de la cansalada, quan ho tingueu una mica fetes , feu-ho com un pa que quedi una mica enrossit. ( Que faci crosta )
·        Per muntar el plat : Poseu-ho amb plata bonica  el plat que hem fet i la cansalada a sobre de les patates.
·        I ja està a punt de menjar.
Espero que os animeu a fer-ho ja que és un plat molt senzill i molt bo.
Josefina Arumí

No hay comentarios:

Publicar un comentario