Ingredients
ü 1 barra de torró de Xixona
ü ½ litre de crema de llet per muntar o
ü ½ kg de nata fresca (sense sucre)
Per la cobertura de xocolata
ü 200 g de xocolata negra
ü 100 ml de crema de llet
ü 30 g de mantega
Preparació
1. Esmicoleu el torró de Xixona amb una forquilla i a poc a poc afegiu-lo la nata muntada, i barregeu-ho tot junt.
2. Poseu-ho tot en un motllo allargat que haureu folrat prèviament amb paper plastificat transparent, a fi que sigui més fàcil per desemmotllar-lo,tot seguit,poseu el motlle al congelador d’un dia per l’altre.
3. Per fer la xocolata : Poseu en un cassó el foc la crema de llet i quan estigui calenta ,afegiu-hi la xocolata esmicolada i aneu-ho remenant i per últim poseu-hi la mantega.
4. Quan el vulgueu servir traieu-lo un quart d’hora abans del congelador per pogué tallar-lo, i torneu-li posar si os en queda.
5. Serviu el gelat a talls, i la xocolata calenta per damunt,es pot menjar el gelat sol i també amb sucre líquid,el gust de cadascú.
Josefina Arumi
Consells
Si amb aquestes festes os ha quedat alguna barra de torró,poseu-la la nevera i quan os vingui de gust podeu preparar aquet gelat que com veieu és molt fàcil de fer i molt econòmic.
M'han agradat aquests postres!!!
ResponderEliminar