Ingredients ( Per 6 persones )
2 kg. de patates
amb pell
500 gr. de carn picada de vedella
500 gr. de carn
picada de porc
250 de xampinyons
2 ous durs
2 cebes
2 tomàquets
2 grans d’all
mantega llet
1cullerada de
farina
Sal i oli
Formatge ratllat
Nou moscada (
opcional )
Preparació
Per comença renteu les patates ben nétes i poseu-les a bullir amb una
olla amb aigua freda amb dues cullerades
de sal deixeu-les bullir uns trenta-cinc minuts escorreu-les
deixeu-les refredar una mica i reserveu-les.
Seguidament peleu-les les xafeu amb una forquilla o amb el passapure hi
afegiu-hi la llet i la mantega, fins que quedi amb la consistència desitjada. i
reserveu-les
Saltegeu els bolets tallats ben petits amb una mica de sal i quan estiguin
cuits reserveu-los.
A part en una paella, poseu-hi a coure la ceba tallada petita i els alls i
quan la ceba estigui fet una mica
transparenta incorpori-hi la carn picada a poc a poc, que es vagi coent tot
junt, afegiu-hi una cullerada de farina,el tomàquet sense pell ni llavors i
afegiu-hi els xampinyons els ous durs deixeu-ho coure tot junt que quedi el
sofregit ben confitat.
Rectifiqueu-ho de sal i pebre,
Agafeu una safata que pugui anar al forn unteu-la amb mantega ,i poseu-hi
una capa de patates, una de carn i una
altra de patates, podeu decorar amb unes làmines de ou durs i per sobre el
formatge ratllat.
Poseu-ho amb el forn prèviament calent uns quinze minuts i finalment gratineu- ho uns quatre a cinc
minuts.
I ja està a punt de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario