Ingredients ( per 4 persones )
4 talls de perca
400gr. bolets de temporada
12 alls frescos
12 espàrrecs verds
½ copa de vi
1 pebrot vermell
1 llimona
julivert
oli d’oliva
sal, pebre i orenga
Preparació:
En una paella saltegeu tots els ingredients amb oli, quan el farcit estigui casi cuit, afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir i reserveu-ho.
Agafeu el peix net i salpebrat. Talleu 4 fulls grans de paper d’alumini, poseu-hi unes gotes d’oli, repartiu-ho el farcit, amb els quatre paquets i a sobre poseu-ho el peix i unes d’oli per sobre ,tanqueu els paquets hermèticament i poseu-los en una plata de forn que tindreu prèviament calent a 200 graus durant de 6 a 8 minuts fins que el paper ja veureu que s’infla. Ja està a punt de servir.
Josefina Arumí Vila
Consells
El papillot es una tècnica senzilla de cuinar, es una manera de que el peix es cou amb una cocció molt forta i curta i que es mantenen totes les vitamines i nutrients.
El peix al papillot es una manera de cuinar molt sana i aquest plat està bonísim
ResponderEliminar