Ingredients:
200 gr. de sucre
1 l. de llet
canyella en rama
la pell d'una llimona
Per fer el caramel
100 gr. De sucre
3 cullerades d’aigua
unes gotes de suc de llimona
Preparació:
Primer perfumeu la llet, amb la pell de la llimona ,una mica de canyella el sucre, i li feu arrencar el bull tres vegades i reserveu-ho.
Amb un bol gran bateu els ous, coleu la llet i bateu-ho fins que os quedi ben barrejat i reserveu-ho
Per fer el caramel : Poseu una paella petita al foc amb 100 g de sucre, tres cullerades d’aigua un pessic de sal i unes gotes de llimona, i aneu remenant fins que ens agafi el color desitjat.
Poseu el sucre cremat en un motlle i deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi el preparat de la llet els ous, el poseu en el forn prèviament calent al bany maría a 200 graus durant una hora i deixeu-ho refredar i desprès poseu-ho la nevera,feu-ho un dia per l’altre.
I el podeu servir amb unes boles de nata.
Josefina Arumí Vila
,
Aquest és en postre bonísim bo i barat, el recomano a tots
ResponderEliminar