INGREDIENTS
3 ous
La raspadura d’una llimona
½ cullerada de llevat Royal
PER LA TRUFA
COBERTURA DE XOCOLATA
PREPARACIÓ PA DE PESIC
Treballeu en un bol els rovells d’ou i el sucre fins que quedi una pasta homogènia, en aquest punt afegiu-hi la farina barrejada amb el llevat fins que quedi tot ben unit. A les hores agregueu-li les clares a punt de neu. Aboqueu la pasta amb un motlle, que pot ser en una plata de forn amb un paper encerat i a sobre la barreja, deixeu-la coure durant 12 minuts al forn a 180º.
PER LA TRUFA
Munteu la nata, desfeu la xocolata al bany maría i afegiu la xocolata poc a poc a la nata muntada.
COBERTURA DE XOCOLATA
Poseu la crema de llet en un cassó al foc fins que arrenqui el bull. Retirar del foc, incorporeu-hi la xocolata, la mantega i remeneu-ho fins que es fongui.
PRESENTACIÓ
Posarem el pa de pessic en un drap una mica moll perquè eixís puguem enrotllar-lo Farcirem el pa de pessic amb la trufa, l’enrotllarem i el banyarem amb la xocolata.
Josefina Arumí
No hay comentarios:
Publicar un comentario