Ingredients ( per 4 a 6 persones )
½ enciam
½ escarola
1 pastanaga
col llombarda
4 tomàquets cherry
50 g. de pinyons
50 g. de nous pelades
4 rodanxes de bacon
50 g. de panses de Corint
formatge de cabra
1 cullerada de vinagre de modena
oli d’oliva i sal
Preparació
Talleu, renteu i escorreu l’enciam i l’escarola i col·loqueu-ho en un bol, ratlleu la pastanaga i la col llombarda i els tomàquets partits per la meitat.
En una paella fregiu el bacon ,afegiu-ho els pinyons, les panses i les nous.
Finalment amb una plata que tingueu bonica, posant els enciams al mig, els tomàquets el voltant, amaniu-ho amb una mica d’oli i sal, talleu el formatge a daus petits, amb el saltat calent per damunt de l’enciam i afegiu-ho el vinagre.
Josefina Arumí Vila
Consells
Aquesta amanida s’ha de servir calenta .Consumiu-la per aprofitar-ne totes les vitamines.
L’escarola s’ha de conservar en un lloc fresc i allunyat de la llum.
Amb tot s’han de consumir com més aviat millor, sobretot l’enciam que es guarda menys.
Les receptes son molt ben comentades.
ResponderEliminarLa anamida a quedat molt bona