sábado, 16 de noviembre de 2024

PANACOTTA AMB COULIS DE MADUIXA



 

INGREDIENTS

500 gr de crema de llet


200 ml de llet

60 gr de sucre 

6 fulls de gelatina19 recetas de panna cotta, el postre más fácil y rápido, sin horno

1 cullerada de  postres de essència de vainilla19 recetas de panna cotta, el postre más fácil y rápido, sin horno

PER EL COULIS DE MADUIXA

400 gr de maduixes

2 cullerades d’aigua

2 cullerades de sucre

3 fulls de gelatina

PREPARACIÓ

En un cassó poseu la crema de llet, la llet, el sucre i una cullerada de essència de vainilla.

Poseu-ho al al foc i quan arrenqui el bull apagueu el foc. Desprès afegiu-hi les fulles de gelatina que teniu amb aigua freda, i ja ho podeu posar-ho a les copes on voleu servir-ho´

Poseu-les a la nevera durant unes 4 hores i millor un dia abans

Per fer el coulis de maduixa poseu 400 gr de maduixes tallades petites el sucre i el aigua poseu-ho al foc uns 5 minuts remenant-t’ho, per últim treure del foc i afegir-hi  les fulles de gelatina ho tritureu tot

Deixeu-ho refredar hi desprès i desprès ho poseu damunt la pana cota i podeu posar uns talls de maduixots a sobre.

Josefina Arumí

No hay comentarios:

Publicar un comentario