INGREDIENTS
500
gr de crema de llet
200 ml de llet
60 gr de sucre
6
fulls de gelatina
1
cullerada de postres de essència de vainilla
PER EL COULIS DE MADUIXA
400
gr de maduixes
2
cullerades d’aigua
2
cullerades de sucre
3
fulls de gelatina
PREPARACIÓ
En un cassó poseu la crema de llet, la llet, el sucre
i una cullerada de essència de vainilla.
Poseu-ho al al foc i quan arrenqui el bull apagueu el
foc. Desprès afegiu-hi les fulles de gelatina que teniu amb aigua freda, i ja
ho podeu posar-ho a les copes on voleu servir-ho´
Poseu-les a la nevera durant unes 4 hores i millor un
dia abans
Per fer el coulis de maduixa poseu 400 gr de maduixes
tallades petites el sucre i el aigua poseu-ho al foc uns 5 minuts remenant-t’ho,
per últim treure del foc i afegir-hi les
fulles de gelatina ho tritureu tot
Deixeu-ho refredar hi desprès i desprès ho poseu
damunt la pana cota i podeu posar uns talls de maduixots a sobre.
Josefina Arumí
No hay comentarios:
Publicar un comentario