INGREDIENTS
4 ous mitjans
100 gr de sucre
75 gr de maicena
25 gr de farina normal
10 gr de llevat royal
La pell d’una llimona ratllada
PREPARACIÓ:
Amb un bol muntem les clares a punt de neu amb
la meitat del sucre
Amb un altre bol batre els ous amb l’altre
meitat del sucre una bona estona fins que quedin ben blanquejats, afegir-hi la
pell de la llimona ratllada.
Desprès afegir-hi les clares muntades als rovells amb 3 o 4
vegades a poc a poc
Quan ho tinguem ben barrejat i afegirem la
farina tamisada també a poc a poc
Quan tot ben barrejat, ho abocarem a un motlle
que prèviament haurem engrassat i espolvoretjat amb farina
Ho posarem al forn que prèviament haurem
escalfat a 180º
Baixarem el forn a 170º durant 25 minuts i
seguidament el posarem a 150 grº durant 30 minuts mes
El tems de forn és oriuntatiu, perquè cada
forn es diferent l’heu d’anar vigilant
Al final el punxeu amb un palet i s’hi surt
sec és que ja està a punt
Josefina Arumí
No hay comentarios:
Publicar un comentario